Lakossági Tájékoztatás

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a sebészet szakrendelés 2020.11.09 (Hétfő)-től újra a megszokott rend szerint működik.
Továbbá tájékoztatjuk Önöket arról, hogy laboratóriumunk továbbra is csökkentett létszámmal üzemel.

Lakossági Tájékoztatás

Tisztelt Lakosok!

Tekintettel az új típusú koronavírus járvány terjedési ütemére, valamint a kormányzati szinten bevezetett korlátozó intézkedésekre, a Tiszaújváros Városi Rendelőintézetben az alábbiak szerint járunk el:

  • A 242-es számú Magyar Közlönyben megjelent 482/2020. (XI.10.) kormányrendelet 12.§ (1) bekezdése elrendelte a közfürdők bezárását. Mivel a Fiziko-és Balneoterápiás részleg medencefürdő kezelései a Gyógyfürdő medencéiben történnek, ezért ezt a típusú kezelést a továbbiakban nem tudjuk biztosítani. Mivel a gyógyászati kezelések leállítására nem érkezett utasítás/engedély, így a Fiziko- és Balneoterápiás részleg területén adott kezelések zavartalanul folytatódnak (fizikoterápia, gyógymasszázs, gyógytorna, súlyfürdő, tangentor stb.)
  • Tekintettel a kórházak leterheltségére, illetve a fertőzés kockázatára az egynapos sebészeti ellátásokat a feloldó rendelkezésekig szüneteltetjük, az időponttal rendelkező betegeket kollégáink telefonon értesítik.
  • A rendelőintézet egyéb szakrendelései egyelőre a megszokott rendben és a korábban bevezetett óvintézkedések mellett működnek.

Kérjük szíves megértésüket!